Γιατί να γίνω μέλος

  • Γιατί η Ελληνική Εταιρεία Μεταφρασεολογίας είναι η μοναδική Επιστημονική Εταιρεία που δραστηριοποιείται στον ελληνόφωνο χώρο υπέρ της διάδοσης του επιστημονικού λόγου και της έρευνας στον τομέα της Μεταφρασεολογίας.
  • Γιατί η Ελληνική Εταιρεία Μεταφρασεολογίας στηρίζει έμπρακτα τους Νέους Ερευνητές, με Ημερίδες και υποτροφίες έρευνας.
  • Γιατί τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Μεταφρασεολογίας επωφελούνται από εκπτώσεις έως και 40% σε βιβλία μεταφρασεολογικού ενδιαφέροντος από συγκεκριμένους εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας.
  • Γιατί τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Μεταφρασεολογίας λαμβάνουν το Ενημερωτικό Φυλλάδιο της Εταιρείας με νέα και πληροφορίες για συνέδρια, ημερίδες, υποτροφίες, τιμητικές διακρίσεις, νέες εκδόσεις (4 φορές τον χρόνο).
  • Γιατί τα μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Μεταφρασεολογίας έχουν έκπτωση στις Συναντήσεις Ελληνόφωνων Μεταφρασεολόγων που διοργανώνει κάθε διετία ο Τομέας Μετάφρασης του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, καθώς και σε άλλα συνέδρια στα οποία η ΕΕμ συμμετέχει στη διοργάνωση.

Εγγραφή νέων μελών

Για να γίνει κάποιος μέλος, πρέπει να ζητήσει την εγγραφή του χρησιμοποιώντας τη φόρμα εγγραφής νέου μέλους.
Εναλλακτικά, μπορεί να έρθει σε επαφή με τη Γραμματέα της Εταιρείας, Ελπίδα Λουπάκη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η συνδρομή της Εταιρείας ανέρχεται στα 30 ευρώ και η πληρωμή γίνεται με μετρητά και κατάθεση στο λογαριασμό της Εταιρείας:

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού: 5202-055685-398
IBAN: GR19 0172 2020 0052 0205 5685 398
BIC: PIRBGRAA

Σύντομα θα υπάρξει και η δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική κάρτα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ελληνική Εταιρεία Μεταφρασεολογίας
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Φιλοσοφική Σχολή
Νέα Πτέρυγα
Γραφείο 1α
54124
Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310-99.75.28
e-mail: eloupaki@frl.auth.gr